Τα ταξίδια του ΠτΔ στην Επιτροπή Ελέγχου στις 13 Φεβρουαρίου

Θα συζητηθεί το θέμα των ταξιδιών του Προέδρου της Δημοκρατίας και της παραχώρησης υπηκοότητας στον Σαουδάραβα

Η αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου Ειρήνη Χαραλαμπίδου ανακοίνωσε ότι θα συγκαλέσει και θα προεδρεύσει η ίδια συνεδρίας της Επιτροπής την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου για να συζητήσει το θέμα των ταξιδιών του Προέδρου της Δημοκρατίας και της παραχώρησης υπηκοότητας στον Σαουδάραβα.
 
Σε δήλωση, η κ. Χαραλαμπίδου είπε ότι  έγινε αποδεχτή η αναβολή της συζήτησης προκειμένου η Επιτροπή Ελέγχου να επισπεύσει για αύριο 6 Φεβρουαρίου, την ενημέρωση της από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνο Ηροδότου, αναφορικά με τη διαχείριση των στοιχείων που αφορούν τις μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (λίστα Γιωρκάτζη).

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Η κ. Χαραλαμπίδου διευκρίνισε ότι την εγγραφή του θέματος συνυπέγραψαν με την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ, οι Βουλευτές του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Οικολόγων.
 
Η κ. Χαραλαμπίδου διευκρίνισε πως απόντως του Προέδρου Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, με βάση τον νέο κανονισμό της Βουλής, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος έκαστου σώματος έχει αρμοδιότητα να συγκαλέσει συνεδρία.

(ΚΥΠΕ)