Θέλεις να σπουδάσεις στην Ινδία ή στην Κίνα με υποτροφία-ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Υποτροφίες προς Κύπριους φοιτητές προσφέρουν Πανεπιστήμια σε Ινδία και Κίνα

Υποτροφίες προς τους/τις Κύπριους/ες φοιτητές/φοιτήτριες κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, προσφέρουν το Πανεπιστήμιο της Sharda University της Ινδίας και το Πανεπιστήμιο Tsinghua University της Κίνας
 

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, βάσει ενημέρωσης που έλαβε από την Ύπατη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Νέο Δελχί, ανακοίνωσε ότι το Πανεπιστήμιο Sharda University της Ινδίας προσφέρει αριθμό υποτροφιών προς τους/τις Κύπριους/ες φοιτητές/φοιτήτριες κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να μελετήσουν τον συνημμένο οδηγό  ή/και να επικοινωνήσουν απευθείας με το Πανεπιστήμιο στο [email protected]
 
Σημειώνεται, ότι τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η 15η Ιουλίου 2021.
 
Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε ότι, βάσει ενημέρωσης που έλαβε από την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο, έχουν προκηρυχθεί υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Tsinghua University της Κίνας.
 
Συγκεκριμένα, η εν λόγω προκήρυξη αφορά σε πλήρη υποτροφία διάρκειας ενός έτους στο Πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ με θέμα «The International Master of Public Administration in the Belt and Road Initiative (IMPA-BRI)».
 
Εντάσσεται, δε, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Κίνας ‘Belt and Road Initiative’, στην οποία συμμετέχει και η Κύπρος και απευθύνεται, κυρίως, σε υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας και των Ιδρυμάτων Ανώτερης Εκπαίδευσης.
 
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να μελετήσουν τον συνημμένο οδηγό ή να ακολουθήσουν τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: ΕΔΩ.
 
Για οποιεσδήποτε περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του προγράμματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

(ΚΥΠΕ)

 
25609