Θεοπέμπτου: Ο κόσμος να μην καταφύγει σε αποχή σε τέτοιες εποχές

Να κοιτάξουν τις πράσινες πολιτικές και να τιμήσουν το Κίνημα με την ψήφο τους, καλεί τους πολίτες ο Θεοπέμπτου

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου κάλεσε τον κόσμο πρώτα από όλα να πάει να ψηφίσει και να μην καταφύγει στην αποχή σε τέτοιες εποχές, ιδιαίτερα εποχές με τόσο έντονη την οσμή της διαφθοράς και απτά παραδείγματα για το τι συμβαίνει.

"Καλούμε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και καλούμε όλους να κοιτάξετε τις πράσινες πολιτικές και να μας τιμήσετε με την ψήφο σας", δήλωσε ο κ. Θεοπέμπτου.

>>> Διαβάστε επίσης: Υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους για τις Βουλευτικές/ΦΩΤΟ&VIDEO <<<

Κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές ο κ. Θεοπέμπτου δήλωσε ότι είμαστε σε μια δύσκολη εποχή για την Κύπρο και ολόκληρο τον πλανήτη με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος με την πανδημία, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα εισοδήματα του κόσμου, και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και για πρώτη φορά τα νοιώθουμε.

"Όμως η διαδικασία η δημοκρατική για τις βουλευτικές συνεχίζεται, έχουμε υποβάλει τις υποψηφιότητες , ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, το Κίνημα είναι έτοιμο να δουλέψει για την κοινωνία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την οικονομία, τα θέματα που μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και από αυτά όλα, τα θέματα για την πράσινη πολιτική, τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τη νεολαία και όλα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως Κίνημα", ανέφερε.

(ΚΥΠΕ)

 
27716