Θλίψη στην ΠΕΟ για θάνατο μέλους της - «Δεν έλειψε ποτέ...»

Το θάνατο του μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου, Κυριάκου Ασπρομάλλη, ανακοίνωσε η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

«Ο Κυριάκος δεν έλειψε ποτέ από κανένα αγώνα και καμιά διεκδίκηση της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ» και ήταν «πάντα έτοιμος να προσφέρει και να δουλέψει για την ευόδωση των στόχων της συντεχνίας μας», αναφέρει η ΣΗΔΥΚΕ ΠΕΟ, σε ανακοίνωση της.
 
Αναφέρει ότι «ο Κυριάκος Ασπρομάλλης είχε από νωρίς συνειδητοποιήσει την ανάγκη για οργάνωση των εργαζομένων και την συλλογική δράση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους».
 
«Από την πρώτη στιγμή εντάσσεται στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΠΕΟ και στη ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ της οποίας είναι ενεργό και δραστήριο μέλος εδώ και 32 χρόνια περίπου», προσθέτει.
 
Αναφέρει ότι «ο Κυριάκος υπηρέτησε και πρόσφερε στα σώματα της συντεχνία σε όλη την περίοδο που εργάστηκε, ως μέλος της Τοπικής Επιτροπής Σφαγείου Κοφίνου, μέλος της Τοπικής Επιτροπής Δήμου Λάρνακας, μέλος της Γραμματείας της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας και μέλος της Παγκύπριας Κλαδικής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
 
Προσθέτει ότι από το 2004 μέχρι και σήμερα εκλέγεται ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ.
 
Η ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ εκφράζει εκ μέρους όλων των εργαζομένων της συντεχνίας τη στήριξη της και «τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου συναδέλφου μας Κυριάκου Ασπρομάλλη» και τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για τους στόχους και τα οράματα που μοιράζονταν.

 
25609