Υπ. Εργασίας: Γυναίκα πρότυπο η Ζέτα Αιμιλιανίδου

Το Υπουργείο Εργασίας αποχαιρετά την Υπουργό του Ζέτα Αιμιλιανίδου

Με ανακοίνωση του, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Υπουργό του Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας (6/6).

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας, η Ζέτα ήταν γυναίκα πρότυπο τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική ζωή και στα εργασιακά θέσμια.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας:

«To προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με βαθιά θλίψη αποχαιρετά την Υπουργό του Ζέτα Αιμιλιανίδου, και τιμά την γυναίκα πρότυπο τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική ζωή και στα εργασιακά θέσμια.

Ως Υπουργός, είχε προωθήσει σειρά μεταρρυθμίσεων που αφορούν όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα κοινωνικής πρόνοιας, στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και ισότητας των φύλων.

>>> Διαβάστε επίσης: Πένθος ανά το Παγκύπριο - Οι Στόχοι της Ζέτας πριν «φύγει» <<<

Το πάθος με το οποίο υποστήριζε τα δικαιώματα των εργαζομένων και του απλού πολίτη είναι η έμπρακτη έκφραση μιας δικής της στάσης ζωής, αφήνοντας την δική της σφραγίδα και πολύτιμη παρακαταθήκη στα εργασιακά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου.

>>> Διαβάστε επίσης: ΠτΔ:Αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες του μέχρι την κηδεία Ζέτας <<<

Αποχαιρετούμε τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, πρότυπο ικανής, εργατικής και χαρισματικής υπουργού που διακρινόταν για την ευφυΐα, την εντιμότητα, την ανθρωπιά και την αποτελεσματικότητά της.

Αιωνία ας είναι η μνήμη της.»