Αγόρι κερδίζει χρηματικό έπαθλο και τα ξοδεύει όλα

Ο νεαρός πήρε την απόφαση να δαπανήσει όλα τα κέρδη σε τροφή για σκύλους

Ένας μαθητής γυμνασίου από το Νοβοροσίσκ, ο Βλαντιμίρ Ιβάνοφ, μετά τα αποτελέσματα της συμμετοχής στον διαγωνισμό ψηφιακής και οικονομικής παιδείας, κέρδισε χρηματικό έπαθλο 15 χιλιάδων ρουβλιών (περίπου 180 ευρώ).

Ο νεαρός πήρε την απόφαση να δαπανήσει όλα τα κέρδη σε τροφή για σκύλους στο καταφύγιο για άστεγα για ζώα "Loyal Heart".

«Βασικά, έχω τα πάντα, απλά δεν ήξερα πού να τα ξοδέψω και οι γονείς μου μου έδωσαν μια ιδέα, γιατί όχι να τα ξοδέψω σε σκύλους. Τα σκυλιά πεινάνε αυτή τη στιγμή, οπότε γιατί όχι», είπε ο Βλαντιμίρ.

Σύμφωνα με τον έφηβο, ολόκληρη η οικογένειά του βοηθάει αδέσποτα ζώα εδώ και πολλά χρόνια.

«Εδώ έχουμε ένα σκυλί που ζει στο σπίτι από ένα καταφύγιο, το μάζεψαν τον χειμώνα μέσα από τα χιόνια. Και μία γάτα που την πήραν οι γονείς μου μέσα από έναν κάδο απορριμμάτων, νιαούρισε σε όλο τον δρόμο», αναφέρει ο Βλαντιμίρ.

«Την είχαν ροκανίσει τα σκυλιά, είχε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, έκανε επέμβαση. Τώρα η γάτα περπατάει», συμπλήρωσε.
Τα λόγια του μαθητή επιβεβαίωσε η Ναταλία Γκολότοβα, εθελόντρια στο καταφύγιο που έκανε ο Βλαντιμίρ τη δωρεά με τη σκυλοτροφή.

Σύμφωνα με το Ναταλία, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ και οι γονείς του βοηθούν στη φροντίδα των σκύλων καθώς το κάνουν αρκετό καιρό.

Η εθελόντρια διευκρίνισε ότι ο Βλαντιμίρ αγόρασε 11 σάκους σκυλοτροφής βάρους 15 κιλών ο καθένας και αυτή η ποσότητα θα θρέψει 55 σκυλιά για μια εβδομάδα.

sputniknews.gr

 
803