Άντρας σέρνει αεροπλάνο 40 τόνων και σπάει ρεκόρ - Βίντεο

Ο πιο δυνατός άντρας στη Ρωσία και πιθανότατα στον κόσμο, ο Μαξίμ Γκαμέτσκι, έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ στη χώρα του. Τράβηξε ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737 – 500, βάρους 40 τόνων.

Ο Μαξίμ Γκαμέτσκι είναι ένας αρσιβαρίστας γνωστός ως ο πιο δυνατός άντρας στη Ρωσία, αν και πολλοί είναι οι θαυμαστές του που θεωρούν ότι ο Ρώσος είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο.

Στην πιο πρόσφατη επίδειξη της υπεράνθρωπης δύναμής του, ο Μαξίμ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κανείς δεν είναι τόσο δυνατός όσο εκείνος. Τράβηξε ένα ολόκληρο αεροπλάνο Boeing 737 – 500, μόνο και μόνο με τη δύναμη του κορμιού του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ό Ρώσος αθλητής είχε αρκετές απόπειρες για να επιτύχει τον τιτάνιο άθλο του.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Οι δυο πρώτες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς, καθώς ο Ρώσος Σούπερμαν δεν κατάφερε να μετακινήσει το Boeing 737 – 500 των 40 τόνων. Αλλά με την τρίτη προσπάθειά του -και με τις ιαχές του συγκεντρωμένου πλήθους να ζητωκραυγάζει και τη φωνή του προπονητή του να του δίνει οδηγίες-, ο τρομερός Μακίμ Γκαμέτσκι κατόρθωσε να τραβήξει το μεγαθήριο, έλκοντάς το με τη βοήθεια ιμάντων που ήταν δεμένα στου γοφούς του και στα χέρια του.

Ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα που φαντάζει αδύνατο για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

«Στο αεροδρόμιο της ρωσικής πόλης του Σουργκούτ, ο αθλητής Μαξίμ Γκαμέτσκι έκανε ένα νέο ρωσικό ρεκόρ τραβώντας ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737 – 500 βάρους 40 τόνων με τη βοήθεια ειδικής ζώνης, για μια απόσταση 15 μέτρων, μέσα σε χρόνο 38 δευτερολέπτων» αναφέρει η επίσημη περιγραφή της αθλητικής επίδειξης.

Η προσπάθεια και το κατόρθωμα του Ρώσου αθλητή καταγράφηκε από την Ομοσπονδία Ακραίων Δυναμικών Σπορ της Ρωσίας ως νέο εθνικό και προσωπικό ρεκόρ του αθλητή. Τι λέτε; Εσείς θα μπορούσατε να τα καταφέρετε καλύτερα;

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Spuntik.gr

 
683