Δήμαρχος λιώνει 50 κατασχεμένες μηχανές με μπουλντόζα (Βίντεο)

Οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες δεν ήταν κατάλληλες για χρήση στην πόλη και ήταν επικίνδυνες

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες Μπιλ ντε Μπλάσιο συμμετείχε μαζί με στελέχη της τοπικής αστυνομίας και του τμήματος καθαριότητας στην καταστροφή 50 κατασχεμένων μοτοσικλετών

Ήταν μια προσπάθεια να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ιδιοκτήτες μηχανών εκτός δρόμου και ATV για τι επιτρέπεται να κυκλοφορεί στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης και τι όχι.

"Η δικαιοσύνη είναι έτοιμη να αποδοθεί. Είμαστε έτοιμοι να λιώσουμε αυτά τα πράγματα τώρα!" είπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο, δίνοντας την εντολή να ξεκινήσει η καταστροφή των παράνομων μοτοσικλετών.

Ένα βίντεο με το λιώσιμο των 50 μηχανών ανέβηκε στα social media και δείχνει τη στιγμή που μια μπουλντόζα με ερπύστριες περνάει πάνω από τις παραταγμένες μοτοσικλέτες και τις λιώνει. "Έχετε δει ποτέ μια μπουλντόζα να περνάει από πάνω από 50 μηχανές εκτός δρόμου και ATV; Μοιάζει με αγώνα monster truck, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που η αστυνομία της Νέας Υόρκης και ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάσιο αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια που κατάσχουν από εγκληματίες που τα καβαλούν παράνομα κι επικίνδυνα στους δρόμους της Νέας Υόρκης" έγραψε κάποιος χρήστης στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αρχές, αυτές οι μηχανές δεν ήταν κατάλληλα εξοπλισμένες για να κυκλοφορούν στην πόλη. Είχαν κατασχεθεί γιατί δεν διέθεταν καθρέφτες, φλας και φώτα φρένων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρώτο τρίμηνο του έτους, 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστυχήματα με μηχανές εκτός δρόμου ή ATV και τουλάχιστον ακόμη 350 τραυματίστηκαν στη Νέα Υόρκη. "Θέλω να είμαι εντελώς ξεκάθαρος. Εάν κάποιος κατέχει μια παράνομη μηχανή, ούτε που να το σκέφτεται, μιας και η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα το βρει και θα το καταστρέψει. Είναι τόσο απλό. Δεν παίζουμε" προειδοποίησε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάσιο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν την καταστροφή των κατασχεμένων μηχανών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sputnik.gr

 
751