Εμφύτευσε τσιπ στο χέρι της και ανοίγει πόρτες χωρίς κλειδι (VID)

Η γυναίκα έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο που τη δείχνει να της εμφυτεύουν ένα τσιπάκι RFID στο χέρι

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media λέγοντας ότι έχει εμφυτεύσει ένα τσιπάκι στο χέρι της ώστε να μπορεί να ξεκλειδώνει πόρτες και ντουλάπες στο σπίτι της χωρίς κλειδιά.

Η TikToker είναι γνωστή ως Chip Girl (Τσιπαρισμένο Κορίτσι) και έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο που τη δείχνει να της εμφυτεύουν ένα τσιπάκι RFID στο χέρι, έπειτα από τις σχετικές προτροπές του γκατζετάκια συζύγου της.

Έτσι, λοιπόν, μετά την εμφύτευση του τσιπ στις 25 Ιούνη 2020, η νεαρή γυναίκα έχει αφιερώσει ολόκληρο τον λογαριασμό της στο TikTok για να απαντάει κάθε είδους ερώτηση αναφορικά με το πώς είναι να ζει κανείς με ένα μικροτσιπ εμφυτευμένο στο σώμα του.
Η αρχική ανάρτηση που δείχνει την εμφύτευση του τσιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατ. views.

Αρκετοί χρήστες μοιάζουν εντυπωσιασμένοι από το γεγονός, ενώ άλλοι εμφανίζονται ακόμη και δύσπιστοι για την απόφαση της νεαρής γυναίκας.

«Γιατί κλειδώνεις κάθε καταραμένο πράγμα παντού στο σπίτι σου;» ρώτησε ένας χρήστης. «Αυτό ακριβώς χρειάζομαι για την κουζίνα, την αποθήκη μου και την κρεβατοκάμαρά μου. Νομίζω ότι είναι απίστευτο και πολύ δημιουργικό» λέει μια άλλη σχολιάστρια.

«Ακόμα δεν έχω πειστεί κι ενώ πολλές φορές ξεχνάω τα κλειδιά μου, δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν ένα κομμάτι μέταλλο να μου έχει εμφυτευτεί στο χέρι. Κάνεις και τον συναγερμό στο αεροδρόμιο να χτυπάει; Επίσης εάν το χέρι σου είναι το μόνο κλειδί για να ανοίγεις και να κλείνεις τις πόρτες, τι συμβαίνει σε περίπτωση φωτιάς;» σχολίασε κάποιος άλλος. Εσείς, τι λέτε; Θα δεχόσασταν να εμφυτεύσετε ένα τσιπάκι στο χέρι για να μην χρειάζεστε να κουβαλάτε μαζί σας κλειδιά για το σπίτι και το αυτοκίνητο;

Δείτε βίντεο:

@chipgirlhere Reply to @taters024 #myhandisakey ♬ original sound - Chip Girl
@chipgirlhere My hand is a key part 2. We bought these locks on Amazon. #doityourself #rfidchip #tech #technology ♬ I Like Him - Princess Nokia
@chipgirlhere Reply to @taters024 #myhandisakey ♬ original sound - Chip Girl

Πηγή: Sputnik.gr
 

 
796