Γιατί έσπασαν τα τεθωρακισμένα τζάμια τoυ Cybertruck (Βίντεο)

Ο Έλον Μασκ εξηγεί το «φιάσκο» με τα θωρακισμένα παράθυρα του φορτηγού της Tesla

Την προηγούμενη Πέμπτη 21/11 ο Έλον Μασκ παρουσίασε το πρώτο φορτηγό (pick up truck) της Tesla, όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει, όταν τα τζάμια του αυτοκινήτου έσπασαν, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης. 

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

 Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ παρουσίασε το φορτηγό των 39.900 δολαρίων την Πέμπτη 21/11, στο Λος Άντζελες και «ανέβασε» στη σκηνή τον κορυφαίο σχεδιαστή της Tesla, Franz von Holzhausen, για μία live δοκιμή.

Ο σχεδιαστής πέταξε δύο μεταλλικές μπάλες απευθείας στα παράθυρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Έλον Μασκ που είδε τα τζάμια - που υποτίθεται πως ήταν τεθωρακισμένα - να σπάνε.

Σχεδόν 150.000 παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla
Το «φιάσκο» με τα τζάμια βέβαια δεν φαίνεται να επηρέασε το αγοραστικό κοινό, καθώς με μία ανάρτησή του στο Twitter την Κυριακή, ο Μασκ αποκάλυψε πως οι παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό όχημα της Tesla, φτάνουν τις 150.000.

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ <<<

Ο Έλον Μασκ πρόσθεσε μάλιστα σε επόμενη ανάρτηση ότι οι παραπάνω παραγγελίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών.

Σήμερα, ο Έλον Μασκ δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της παρουσίασης, με τις δοκιμές αντοχής, στο οποίο φαίνεται ο Franz von Holzhausen να πετά μία μεταλλική μπάλα στα παράθυρα χωρίς να σπάνε! 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που έσπασαν τελικά τα τζάμια, είναι ότι είχε προηγηθεί το χτύπημα με σφυριά στην πόρτα του οχήματος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα, στη βάση του παραθύρου. 

Tags
 
729