Η Μελάνια δεν αντέχει την Ιβάνκα ούτε δευτερόλεπτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπομονή της Πρώτης Κυρίας φαίνεται πως έχει εξαντληθεί...

Μερικά συναισθήματα δεν είναι δυνατόν να κρυφτούν. Πίσω από τη μεγαλοπρεπή φιέστα που οργάνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ με την ευικαιρία της εξασφάλισης του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, και μεταξύ των φωτογραφιών της πρώτης οικογένειας που θυμίζουν Netflix, τα ενσταντανέ από την οικογένεια Τραμπ φανερώνουν μια άλλη πραγματικότητα.

Μίση και έριδες – αντιπάθειες και πάθη, βγαίνουν στην επιφάνεια σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνιση της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ.

Είναι γνωστη η αντιπάθεια της Πρώτης Κυρίας για την κόρη – πολλοί μιλούν για ζήλεια.

Σε κάθε περίπτωση τα αισθήματα της Μελάνια αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στα λίγα δευτερόλεπτα αυτού του βίντεο.
 

Ο Ντόναλντ Τραμπ προτιμά άλλα στιγμιότυπα όπως αυτό

δ
Η φωτό και η σκηνοθεσία παραπέμπει σε σήριαλ συνδρομητικής τηλεόρασης. Αλλά η γκάμα της προεδρικής οικογένειας ξεπερνάει τα πολιτικά δράματα και αγγίζει και άλλες κατηγορίες…

Το βιβλίο -φωτιά
Βέβαια η χθεσινή μέρα κατά την οποία τραβήχτηκε το πλάνο με το ψυχρό βλέμμα της Μελάνια ήταν μια φορτισμένη μέρα στο… νοικοκυριό των Τραμπ.

Ήταν η μέρα που η Στέφανι Βόλκοφ, πρώην συνεργάτις και φιλη της σημερινής πρώτης κυρίας, δημοσίευσε στο περιοδικό NYMagazine άρθρο-προδημοσίευση του βιβλίου της που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρώην κολλητή και σύμβουλος της Μελάνια έχει ηχογραφήσει μυστικά την Μελάνια να θάβει το σύζυγο και την θετή της κόρη, Ιβάνκα. Το βιβλίο περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με την «Ἑπιχείρηση: Αποκλεισμός Ιβάνκα», όπως ονόμαστηκε η φερόμενη προσπάθεα της Μελάνια να μειώσει τον ρόλο της Ιβάνκα κατά την ορκωμωσία του Τραμπ.

Η πρώτη κυρία φέρεται να ήταν εξαιρετικά ενοχλημένη με την κόρη του συζύγου της, την οποία αποκαλούσε κοροϊδευτικά «princess».

Η βΒοκόφ παραιτήθηκε από την άμισθη όπως λέει θέση της λίγο μετά την ορκωμωσία του Τραμπ, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για υπέρογκη αμοιβή της – φημολογία την οποία αρνείται

Πηγή: newmoney

 
606