Ο πρωτότυπος τρόπος να γιορτάσεις το τέλος της καραντίνας (VIDEO)

Τι επέλεξε να κάνει δήμαρχος στη Ν. Ζηλανδία μετά από 7 εβδομάδες περιορισμού

Ο δήμαρχος μιας πόλης στην Νέα Ζηλανδία γιόρτασε με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο το τέλος της καραντίνας.

Συγκεκριμένα μετά από επτά εβδομάδες περιοριστικών μέτρων, ο δήμαρχος του Κουίνσταουν Λέικς, Tζιμ Μπουλτ έκανε από τη γέφυρα «Κawarau» bungee jumping, με κοστούμι και γραβάτα!

Στόχος του ήταν να παροτρύνει και τους συμπατριώτες του να επισκεφτούν την πόλη του.

>>> Όλες οι διεθνείς ειδήσεις εδώ <<<

 «Παραμένουμε ο πρώτος τουριστικός προορισμός στη χώρα για τους Νεοζηλανδούς, όπως έδειξε πρόσφατα δημοσκόπηση», δήλωσε στις κάμερες τοπικών ΜΜ.

Τo τελευταίο διάστημα τα νέα κρούσματα μειώνονταν σταθερά στη Νέα Ζηλανδία, ενώ το εδώ και τρεις μέρες δεν καταγράφηκε κανένα στην χώρα, που είχε επιβάλει από νωρίς πολύ αυστηρά μέτρα και κατάφερε να ισοπεδώσει την καμπύλη, κατέβασε από σήμερα στο επίπεδο 2 τον συναγερμό για τον κορονοϊό.

gazzetta.gr

 
388
Thumbnail

Βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας και προσομοίωσης του Τερματικού στο Βασιλικό ετοίμασε η ΕΤΥΦΑ

ad1mobile

Το βίντεο ετοιμάστηκε ενόψει της αποψινής (9/7) τελετής κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για το Τερματικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη.

Αξίζει να αναφερθεί πως, οι υποδομές του έργου περιλαμβάνουν πλωτή μονάδα αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (FSRU), προβλήτα για την πρόσδεση της πλωτής μονάδας, αγωγό επί της προβλήτας και άλλες σχετικές υποδομές. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγαλεπήβολο έργο, του οποίου το κόστος εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα €289 εκατομμύρια, μία χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ήδη η ΕΤΥΦΑ.

ad2mobile

Το όλο έργο που χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο που έγινε στην Κύπρο, αναμένεται πως θα συμβάλει και στο άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ σύμφωνα με μελέτες της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) και της ΑΗΚ, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε μείωση του κόστους παραγωγής ηλεκτρισμού κατά 15% με 25%.

Σύμφωνα, δε, με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, το έργο αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί 24 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών, οι οποίες τοποθετούνται εντός Ιουλίου.

Το βίντεο που ετοίμασε και παρουσίασε η ΕΤΥΦΑ:

article 1