Οι πιο εκκεντρικές μάσκες που κυκλοφορούν στη Μύκονο (VIDEO)

Όλοι πλέον έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής φορώντας μάσκα όπου κρίνεται απαραίτητο

Άλλοι προτιμούν ακόμη τις μάσκες μίας χρήσης, ενώ άλλοι έχουν φτιάξει την δική τους, επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη μάσκα. Μερικοί, μάλιστα, έχουν επιλέξει και υφάσματα με σχέδια, βάζοντας μία ευχάριστη δόση χιούμορ σε όλη αυτή την κατά τα άλλα δύσκολη εμπειρία.

Για ακόμη μία φορά, ωστόσο, εκείνοι που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν ακόμη και στην χρήση της μάσκας είναι οι επισκέπτες του νησιού των Ανέμων, της Μυκόνου. Οι επισκέπτες της Μυκόνου έχουν εναρμονιστεί με τη σειρά τους με την τάση της εποχής και πλέον τα γνωστά Ματογιάννια έχουν μετατραπεί σε… μασκογιάννια!

>>>Διαβάστε ακόμη: Η πιο δημοφιλής (και ακριβοπληρωμένη) γάτα στον κόσμο (VIDEO) <<<

Τι κι αν ενεργοποιήθηκε το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους στο νησί των Ανέμων από τις 21 Αυγούστου; Με βάση τα πλάνα που κατέγραψε η αεικίνητη κάμερα του Mykonos Live TV, γυναίκες και άνδρες όχι μόνο πειθαρχούν, αλλά καταφέρνουν να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τις trendy μάσκες τους.

Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνουν να πειθαρχούν στα επιβεβλημένα μέτρα διασφαλίζοντας την υγεία τους, ενώ παράλληλα κάνουν και ένα ιδιότυπο fashion statement, καθιστώντας την μάσκα ένα απαραίτητο, όσο και κομψό αξεσουάρ για την βραδινή τους έξοδο!

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο με τις πιο πρωτότυπες μάσκες, που έρχονται φυσικά από την Μύκονο:

 
803