Χλιδή και πολλά γκάζια για τους εκλεκτούς της Silicon Valley

Κρατούν στα χέρια τους τα ηνία εταιρειών-κολοσσών έχοντας την ευθύνη για την κερδοφόρα πορεία τους καθώς και για την διαχείριση χιλιάδων υπαλλήλων. Συνήθως είναι και ιδρυτές τους, αποτελώντας μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Τι αυτοκίνητα όμως έχουν επιλέξει να έχουν οι εκλεκτοί της Silicon Valley;

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Έχει ενδιαφέρον να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: newmoney

Tags
 
388
Thumbnail

Βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας και προσομοίωσης του Τερματικού στο Βασιλικό ετοίμασε η ΕΤΥΦΑ

ad1mobile

Το βίντεο ετοιμάστηκε ενόψει της αποψινής (9/7) τελετής κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για το Τερματικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη.

Αξίζει να αναφερθεί πως, οι υποδομές του έργου περιλαμβάνουν πλωτή μονάδα αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (FSRU), προβλήτα για την πρόσδεση της πλωτής μονάδας, αγωγό επί της προβλήτας και άλλες σχετικές υποδομές. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγαλεπήβολο έργο, του οποίου το κόστος εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα €289 εκατομμύρια, μία χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ήδη η ΕΤΥΦΑ.

ad2mobile

Το όλο έργο που χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο που έγινε στην Κύπρο, αναμένεται πως θα συμβάλει και στο άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ σύμφωνα με μελέτες της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) και της ΑΗΚ, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε μείωση του κόστους παραγωγής ηλεκτρισμού κατά 15% με 25%.

Σύμφωνα, δε, με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, το έργο αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί 24 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών, οι οποίες τοποθετούνται εντός Ιουλίου.

Το βίντεο που ετοίμασε και παρουσίασε η ΕΤΥΦΑ:

article 1