Τον έβγαλαν εκτός αεροπλάνου γιατί αρνιόταν να βάλει μάσκα/Βίντεο

Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, άνδρες της Αστυνομίας ανέλαβαν να πετάξουν έξω τον αγενή επιβάτη

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που η αστυνομία συνοδεύει επιβάτη αεροσκάφους πτήσης της Ryanair από την Πορτογαλία, αφότου λογομάχησε με το πλήρωμα του αεροπλάνου για τη μάσκα του κορονοϊού που δεν φορούσε ενώ απείλησε να χειροδικήσει κατά του προσωπικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Daily Mail", κάποιοι επιβάτες απευθύνονται ειρωνικά στον επιβάτη, λέγοντάς του «τα λέμε αργότερα, φίλε» ενώ κάποιοι τον βρίζουν κιόλας, την ώρα που οδηγείται εκτός αεροσκάφους από τους αστυνομικούς, μόλις προσγειώθηκε η πτήση στο Στάνστεντ.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ένας άλλος επιβάτης της πτήσης από τον Φάρο της Πορτογαλίας, που κατέγραψε το περιστατικό, ανέφερε ότι άνδρας με προφορά από την νοτιοανατολική Αγγλία, φώναζε συχνά στο προσωπικό κατά τη διάρκεια της τρίωρης πτήσης, ακόμα και όταν του αρνήθηκαν ένα ρόφημα.

«Διαμαρτυρόταν για τη μάσκα και φώναζε πολύ θυμωμένος λέγοντας ότι θα φροντίσει να απολυθούν», αναφέρει ένας μάρτυρας στην MailOnline.

«Έλεγε ότι "θα τρελαθεί" στο αεροπλάνο. Και όταν πέρασε το προσωπικό με τον δίσκο των ροφημάτων, εκείνοι δεν ήθελαν να τον σερβίρουν, κάτι που τον εξαγρίωσε».

Μάλιστα ο μάρτυρας αναφέρει ότι φαινόταν πως θα δημιουργήσει πρόβλημα ήδη από την στιγμή που βρισκόταν στην πύλη αναχώρησης.

«Καθόταν στην ουρά και άρχισε να φωνάζει. Ήταν με μία ξανθιά γυναίκα, μάλλον τη σύντροφό του. Είχε ένα σεξουαλικό παιχνίδι μαζί του και την πείραζε με αυτό στο αυτί. Όταν το προσωπικό της Ryanair του ζήτησε κατά την επιβίβαση να φορέσει τη μάσκα του, απάντησε ότι δεν χρειαζόταν».

Σύμφωνα με την περιγραφή του μάρτυρα, συνέχισε να φωνάζει στην καμπίνα του πληρώματος μετά την απογείωση ενώ θύμωσε ακόμα περισσότερο όταν δεν του σέρβιραν ρόφημα. Κάποια στιγμή η φίλη του, του έδωσε μία μάσκα αλλά την έβαλε απλά κάτω από το πηγούνι του. Συνέχισε να την κατεβάζει, δείχνοντάς το επιδεικτικά στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Τελικά, και μετά από παρέμβαση του κυβερνήτη, αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε, αστυνομικοί μπήκαν στο αεροπλάνο και οδήγησαν έξω το ζευγάρι εν μέσω χειροκροτημάτων, τα οποία όμως δεν καταγράφηκαν στο βίντεο καθώς ο μάρτυρας είχε σταματήσει την καταγραφή.

Πηγή: Sputnik.gr

 
683