Οι προσωπικότητες που φιλοξενήσαμε στο Who is Who για το 2019

Όλα τα πρόσωπα που φιλοξενήσαμε στην εβδομαδιαία στήλη για το 2019

Το Who is Who είναι μια εβδομαδιαία στήλη μας, που δημιουργήθηκε το 2019 και σκοπός της είναι να φιλοξενεί προσωπικότητες που είτε ατομικά είτε μέσο συλλογικών οργάνων παίζουν ρόλο στο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου. Η στήλη Who is Who ανελλιπώς και κάθε Σάββατο παρουσιάζει αυτές τις προσωπικότητες. Στο σημερινό επετειακό Who is Who θα παρουσιάσει όλα τα άτομα που φιλοξένησε κατά την διάρκεια του 2019. Άτομα που προέρχονται από το κυπριακό επιχειρείν, από το χρηματοπιστωτικό τομέα, από των χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών, από τα συμβούλια διάφορων οργανισμών, από τον κρατικό/δημόσιο τομέα  καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα του οικονομικού κυρίως αλλά και κοινωνικοπολιτικού χώρου της χώρας μας.

Το σημερινό επετειακό Who is Who είναι χωρισμένο σε δύο θεματικές ενότητες, αυτές των προσωπικοτήτων που προέρχονται από τα συμβούλιά των κρατικών και ημικρατικών οργανισμών αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και  αυτές του ιδιωτικού χώρου όπως του συνδικαλιστικού, είτε αυτό αφορά εργοδοτικές οργανώσεις και σωματεία είτε αφορά εργατοϋπαλληλικές οργανώσεις, του χρηματοπιστωτικού αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Έχουμε φιλοξενήσει στην στήλη 45 προσωπικότητες και τις οποίες σας παρουσιάζουμε πιο κάτω.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Οι προσωπικότητές που φιλοξενήσαμε  από τον ιδιωτικό τομέα και προέρχονται κυρίως στον οικονομικό, κοινωνικό φάσμα της Κύπρου

Προσωπικότητές από ένα γενικό φάσμα του κοινωνικού οικονομικού χώρου της Κύπρου φιλοξενήθηκαν στην στήλη Who is Who κατά την διάρκεια του 2019. Άτομα που προέρχονται από τον ασφαλιστικό τομέα, από τον χρηματοπιστωτικό από τον συνδικαλιστικό αλλά και γενικά από το κυπριακό επιχειρείν.

Οι προσωπικότητες από τον χώρο του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα 

Η στήλη φιλοξένησε προσωπικότητές και από τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Από συμβούλια αρχών από ημικρατικούς οργανισμούς ακόμη και από τους κατέχοντες τα ηνία στα νεοσύστατα υφυπουργεία Τουρισμού και Ναυτιλίας.

Tags
Ευαγόρας Προκοπίου