Αύξησε τις B2B πωλήσεις σου μέσω του περιοδικού Employd

Θα διανεμηθεί στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο

Σχετικά με το περιοδικό

Το περιοδικό Employd δημιουργείται για πρώτη φορά φέτος μέσα από τη συνεργασία της #1 ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας Ergodotisi.com και της επιχειρηματικής και οικονομικο-πολιτικής ιστοσελίδας Brief.com.cy. Στόχος του περιοδικού είναι φέρει ακόμα πιο κοντά τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου και τους υποψηφίους, είτε πρόκειται για φοιτητές, πρόσφατα απόφοιτους ή επαγγελματίες με χρόνια επαγγελματικής πείρας.

Διανομή

Το περιοδικό Employd δεν θα διανεμηθεί μόνο στα κυριότερα πανεπιστήμια της Κύπρου (Παν. Κύπρου, Παν. Λευκωσίας, ΤΕΠΑΚ, Frederick, Neapolis, κτλ) αλλά και στις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου σε κάθε industry. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ το περιεχόμενο των εταιρειών θα μπορεί να φιλοξενηθεί και σε ειδικά τμήματα στην ιστοσελίδα Brief.com.cy αλλά και στο Blog του Ergodotisi.com που θα είναι αφιερωμένα στο Employd.

Ευκαιρίες B2B πωλήσεων

Καθώς το περιοδικό θα διανεμηθεί μεταξύ άλλων και στις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου, οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο περιοδικό θα έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν ή και να δημιουργήσουν ειδικές προσφορές που θα φτάσουν στους μεγαλύτερους οργανισμούς της Κύπρου. Έτσι, δεν αυξάνουν μόνο το brand awareness τους αλλά και τις ευκαιρίες B2B πωλήσεων τους.
 

Tags