Η φιλοσοφία της NAGA και γιατί ξεχωρίζει ως εργοδότης

Στη NAGA προσλαμβάνουν… ανθρώπους, όχι υπαλλήλους - Η εταιρεία που ποντάρει στο ανθρώπινο της δυναμικό και.. ανταμείβεται - Τα… ξεχωριστά οφέλη, το moto και το ‘’Challenge  = Success’’ - Τι λέει η Head of HR της NAGA Άννα Δημητριάδου

Σαφέστατα είναι πολλοί οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η ομαλή λειτουργία, η πρόοδος και η ανάπτυξη μιας εταιρείας. Ο σημαντικότερος παράγοντας όμως θα λέγαμε ότι είναι οι άνθρωποι της, το ανθρώπινο της δυναμικό. Αναμφίβολα πρόκειται για την κινητήριο δύναμη κάθε εταιρείας. Αν καταφέρουν οι εταιρείες να δημιουργήσουν το σωστό περιβάλλον για τους ανθρώπους τους, έχουν να κερδίσουν πολλά. 

Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και στη NAGA, μια από τις κορυφαίες Fintech εταιρείες στον κόσμο, που έχει έδρα τη Λεμεσό και το Αμβούργο. (Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τη NAGA). Γι’ αυτό στη NAGA δεν προσλαμβάνουν υπαλλήλους, αλλά… ανθρώπους.

“Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός, με τη δική του προσωπικότητα, τα δικά του ταλέντα, την εκάστοτε ξεχωριστή εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία’’ σημειώνει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας η Head of HR της NAGA Άννα Δημητριάδου.

Όπως τονίζει η κ. Δημητριάδου, ‘’το πιο σημαντικό για την εταιρεία είναι η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η θέληση, η προθυμία, το πείσμα, η δύναμη και η ομαδικότητα’’ διευκρινίζοντας ότι η κατάρτιση στον τομέα και άλλα προσόντα μπορούν να αποκτηθούν με την κατάλληλη εκπαίδευση μέσα στην εταιρεία. ‘’Όλα τα άλλα μαθαίνονται’’ αναφέρει χαρακτηριστικά: 

‘’Ο κάθε ρόλος και οι απαιτήσεις του διαφέρουν και αξιολογούνται αναλόγως, με γνώμονα πάντα την πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μπορεί εύκολα κάποιος να εκπαιδευτεί και να καταρτιστεί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις οποιεσδήποτε γνώσεις σε λογισμικά ή/και λειτουργικά συστήματα, καθώς και στις εκάστοτε εσωτερικές διαδικασίες. Συμπερασματικά λοιπόν, το πιο σημαντικό για εμάς είναι η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η θέληση, το πείσμα, η δύναμη, η ομαδικότητα και άλλα ατομικά χαρακτηριστικά, τα οποία πιστεύουμε ότι αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας, όχι μόνο σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Σαφώς το ακαδημαϊκό υπόβαθρο είναι ένα απαραίτητο  «συστατικό»  ως μια σωστή βάση για την έναρξη μιας επιτυχούς συνεργασίας-πρόσληψης. Στο τέλος όμως αυτό που μετράει στην πλήρη αποδοτικότητα είναι ο χαρακτήρας, η προθυμία και η συλλογικότητα ως μια αλάνθαστη  «συνταγή» . Όλα τα άλλα μαθαίνονται.”

Και ατομικά μπόνους για προσλήψεις φίλων!

Και επειδή στη ΝΑGA ξέρουν πολύ καλά να πρωτοπορούν πάντα, άξιο αναφοράς είναι πλεονέκτημαπου προσφέρει σε κάθε εργαζόμενο ανταμείβοντας την φιλία Μέσω του ‘’Refer A Friend Plan’’, προσφέροντας ατομικά οφέλησε κάθε εργαζόμενο,  μετά από την επιτυχή πρόσληψη των εκάστοτε υποψηφίων, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την διαδικασία εργοδότησης.

‘’Be Part of the future in Technology and Finance’’

Στη NAGA ξέρουν ίσως καλύτερα από κάθε άλλο να συνδυάζουν την τεχνολογία με τα οικονομικά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το motto της εταιρείας: ‘’Be Part of the future in Technology and Finance’’. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αφού η NAGA είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει στον τομέα του Fintech, την επίδραση δηλαδή της τεχνολογίας στον χώρο των χρηματοοικονομικών και τις διάφορες σχετικές υπηρεσίες.

To Fintech μεταφραζόμενο, σημαίνει χρηματοοικονομική τεχνολογία που ουσιαστικά περιγράφει τον τομέα, την είσοδο, την ανάπτυξη και επίδραση της τεχνολογίας στον χώρο των οικονομικών, και γενικότερα στους τομείς όπου η τεχνολογία μπορεί να επέμβει για να προσφέρει υπηρεσίες στα χρηματοοικονομικά. 

Ζητήσαμε από την κ. Δημητριάδου πώς επιτυγχάνεται μέσα στη NAGA το συγκεκριμένο moto: “Όπως αναφέρει και η ίδια η φράση, φροντίζουμε πάντα να πρωτοστατούμε στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, καθώς και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να καταστεί αυτό δυνατό, αλλά και για να εφαρμοστούν στο έπακρο όλα τα παραπάνω, απαιτείται πρωτίστως επαγγελματισμός, εμπειρία, σεβασμός, αφοσίωση και αμφίδρομη εμπιστοσύνη. Όλα αυτά παρέχονται στους πελάτες μας όχι μόνο μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, αλλά και μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας και τις εξειδικευμένες ομάδες της πρώτης γραμμής, που αποτελούν τους αντιπροσώπους και την ψυχή της NAGA.”
V
Η κ. Άννα Δημητριάδου, Head of HR Department της NAGA

‘’Challenge = Success’’

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την Head of HR Department της NAGA να μας αναφέρει, ποια είναι η πρώτη λέξη που της έρχεται στο μυαλό όταν ακούει τη λέξη NAGA και με ποια θα λήξη θα ήθελε να τη συνδέει ο κόσμος όταν ακούει το όνομά της εταιρείας;
 
“Η λέξη που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη NAGA είναι  
‘’Challenge’’! Κι εδώ θα ήθελα να μου επιτραπεί το να προσθέσω το εξής: ‘’Challenge = Success’’. Σε περαιτέρω ανάλυση, αξίζει να σημειωθεί πως το δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον του τομέα μας απαιτεί να είμαστε καθημερινά σε εγρήγορση και αυτό συνεπάγεται ταχείς ρυθμούς επί μονίμου βάσεως. Αυτό από μόνο του πιστεύω και υποστηρίζω ακράδαντα ότι είναι και η λέξη η οποία μπορεί να καλύψει πλήρως το ευρύ φάσμα του τί είναι πραγματικά η NAGA, το οποίο συμβάλλει αντίστοιχα και στην αποδεδειγμένη μέχρι σήμερα πορεία και επιτυχία της.”

IMPORTANT NOTICE: “Any news, opinions, research, analyses, or other information contained in this article are provided as general market commentary and do not constitute investment advice. The market commentary has not been prepared in accordance with legal requirements designed to promote the independence of investment research, and therefore, it is not subject to any prohibition on dealing ahead of dissemination. Past performance is not an indication of possible future performance. Any action you take upon the information in this article is strictly at your own risk, and we will not be liable for any losses and damages in connection with the use of this article.”
 
RISK WARNING: “CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. A high percentage of retail client investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.”


 

Tags
 
7080