Το διαμέρισμα των 6 εκατομμυρίων δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταλαμβάνει ολόκληρο όροφο και είναι “σκαρφαλωμένο” στον 32ο όροφο

Στο Billionaire’s Row βρίσκονται ουρανοξύστες με luxury διαμερίσματα που διαθέτουν εκπληκτική πανοραμική θέα από κάθε δωμάτιο.

Η πολυτελής διαβίωση με απόλυτη ιδιωτικότητα προσφέρεται στην κατοικία των 6 υπνοδωματίων και 5 μπάνιων, που ακολουθεί στο βίντεο.

Καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο και είναι “σκαρφαλωμένο” στον 32ο όροφο του Place 57, έναν υπέροχα σχεδιασμένο γυάλινο πύργο, σε ένα από τα πιο ελίτ τετράγωνα του Manhattan. Στην είσοδο του προηγείται ένα ιδιωτικό φουαγιέ με ιδιωτικό ανελκυστήρα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η ψηλή οροφή σε συνδυασμό με τα μεγάλα ανοίγματα, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία διαμονής, χάρη στη θέα προς κάθε κατεύθυνση του εντυπωσιακού ορίζοντα της πόλης, του East River και του Central Park.

Όλος αυτός ο όροφος είναι ένα ακίνητο, αλλά αυτήν τη στιγμή, χωρίζεται σε δύο ξεχωριστους χώρους: 32Α (3 υπνοδωμάτια / 3 μπάνια)  και 32Β (2 υπνοδωμάτια / 2 μπάνια), τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν εύκολα να ενωθούν με διάδρομο ανάμεσα στους χώρους.

Το Place 57 είναι ένα πολυτελές κτήριο boutique, σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Ismael Leyva και διαθέτει ένα λαμπερό λόμπι σχεδιασμένο από τον διάσημο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Vincente Wolf.

Οι παροχές του περιλαμβάνουν 24ωρο θυρωρείο, γυμναστήριο, υπαίθριο και αίθριο, σαλόνι / αίθουσα συσκέψεων και αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε ένα από τα πιο επιθυμητά τετράγωνα στο Midtown Manhattan, τον παγκοσμίως διάσημο δρόμο 57th Street, μόλις λίγα βήματα από τα καλύτερα εστιατόρια, τα πολυτελή καταστήματα λιανικής και το Central Park.


mononews.gr/portraits.gr