Η πιο φθηνή Lamborghini που κοστίζει 500 ευρώ

Η Lamborghini και η MT Distribution συνεργάστηκαν και ετοίμασαν το AL1 e-Scooter που ζυγίζει 13 κιλά

Είναι η φθηνότερη Lamborghini που μπορεί να αγοράσει κανείς και να κινηθεί με αυτή, με την κατασκευή, να έχει πολλά εξωτικά υλικά.

Η Lamborghini βάζει το λογότυπό της σε ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο ονομάζεται AL1 και είναι προϊόν συνεργασίας με την MTD (MT Distribution). Για όσους δεν τους λέει κάτι το όνομα, να πούμε πως η MTD, είναι «πίσω» από την εξέλιξη του αντίστοιχου ηλεκτρικού σκούτερ (όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζονται τα αναδιπλούμε και μη ηλεκτρικά πατίνια) και της Ducati.

Όπως και το αντίστοιχο της Ducati που λέγεται MG-20, έτσι και το AL1, είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αυξημένη ακαμψία, μαζί με ιδιαίτερα χαμηλό βάρος. Συνολικά, ολόκληρο το σκούτερ ζυγίζει 13 κιλά με τη μπαταρία του. Η ιδιαιτερότητα του AL1 έχει να κάνει με το γεγονός πως ο κινητήρας είναι ενσωματωμένος στον μπροστινό τροχό. Με απόδοση 350 watt το σκούτερ προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής στον αναβάτη ανάμεσα σε τρία προγράμματα απόδοσης με τη μέγιστη ταχύτητα των 25 χλμ./ώρα.

 newmoney.gr

Tags