Πατέρας άφησε 80.000 κέρματα σε αυλή / Βγήκε κάτι καλό από αυτό

Τα άφησε για την τελευταία δόση της διατροφής

Η Έιβερι Σάνφορντ ήταν συντετριμμένη όταν έμαθε ότι ο πατέρας της άφησε 80.000 κέρματα στην αυλή του σπιτιού της, για την τελευταία δόση της διατροφής. Αλλά αυτή η κίνηση, που την πλήγωσε αρχικά, εξελίχθηκε σε κάτι θετικό.

Στις 21 Μαΐου ο πατέρας της- με τον οποίο έχει αποξενωθεί- έφτασε έξω από το σπίτι της Σάνφορντ, στη Βιρτζίνια, και άδειασε 80.000 σεντς στο γκαζόν. Ήταν η ημέρα που έληγε η προθεσμία για την καταβολή της διατροφής. 

«Η μητέρα μου βγήκε και ρώτησε “Τι πετάς στην αυλή μου;”. Δεν ήξερε ποιος ήταν μέχρι τη στιγμή που εκείνος φώναξε “η τελευταία πληρωμή διατροφής”», περιέγραψε η 18χρονη στο WTVR.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Συντετριμμένη από την πράξη του πατέρα της, η Σάνφορντ μαζί με τη μητέρα της και μερικούς φίλους μάζεψαν τα κέρματα και αναρωτήθηκαν τι θα κάνουν με αυτά. Βρήκαν την καλύτερη λύση: διέθεσαν τα 800 δολάρια σε ένα κέντρο της περιοχής για θύματα ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο καλό νέο για το «Safe Harbor Shelter». Μόλις τα τοπικά ΜΜΕ έγραψαν για την είδηση αυτή την εβδομάδα, εκτινάχθηκαν οι δωρεές στο κέντρο και έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 5.000 δολάρια. Κάποιοι επικαλούνται την οικογένεια ως τον λόγο που κάνουν δωρεά.

«Μπόρεσαν να μετατρέψουν μία τόσο αρνητική εμπειρία και αυτό που βίωσε η κόρη σε κάτι θετικό» δήλωσε η Κάθι Ίστερ, επικεφαλής της οργάνωσης. «Βρήκαν ένα τρόπο να το αλλάξουν και να μην νιώθουν συντετριμμένες για αυτό», συμπλήρωσε.

«Δεν προσπαθούσε να ντροπιάσει μόνο τη μητέρα μου, αλλά και εμένα και την αδελφή μου. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν το σκέφτηκε αυτό προτού το κάνει», δήλωσε η Έιβερι Σάνφορντ στο WTVR, αναφερόμενη στην πράξη του πατέρα της.

Παρότι αυτή η απόφαση ήταν «πραγματικά οδυνηρή και επιβλαβής» για την οικογένεια, δηλώνει υπερήφανη για το γεγονός ότι τα χρήματα πήγαν σε καλό σκοπό.

Πηγή: Lifo.gr