Τα αυτοκίνητα του Κριστιάνο... κινδυνεύουν από τον Ράνγκνικ

Στο γκαράζ του βρίσκονται οχήματα αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ

Ο κανονισμός του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιοϋνάιτεντ που ενδέχεται να βάλει σε μπελάδες τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός για την λατρεία που έχει στα γρήγορα, πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα! Στο γκαράζ του βρίσκονται οχήματα αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, η συλλογή περιλαμβάνει Ferrari, Lamborghini και το τελευταίο του απόκτημα μια Bentley, του κόστισε περίπου 300.000 ευρώ!

Η απόλυτη πειθαρχία, για την οποία είναι γνωστός, ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, βάζει σε... κίνδυνο τον «στόλο» του CR7 και την δυνατότητα να πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με ένα από αυτά!

Στη μέχρι τώρα θητεία του είτε ως προπονητής είτε ως αθλητικός διεθυντής, ο 63χρονος τεχνικός είχε κάνει ξεκάθαρο στον εσωτερικό κανονισμό το εξής: 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα από το μισθό και το όνομά τους θα έπρεπε να πηγαίνουν στην προπόνηση με τα εταιρικά και όχι με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα. Η Γιουνάϊτεντ αυτή την εποχή έχει συνεργασία με την Chevrolet.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, ο Ράνγκνικ είναι πιθανό να εφαρμόσει και στους «Κόκκινους Διαβόλους» αυτό τον κανόνα και σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να εξαιρέσει τον Κριστιάνο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, όλοι οι προπονητές που συνεργάστηκαν με τον CR7 του έδιναν τις ελευθερίες που ήθελε εντός και εκτός γηπέδου και αποτελεί ερωτηματικό ο τρόπος που θα τον διαχειριστεί ο έμπειρους Γερμανός κόουτς.

naftemporiki.gr