Τι δεν πρέπει να φάτε ποτέ από τα ξενοδοχεία και γιατί (VID)

Πρώην υπάλληλος ξενοδοχείων προειδοποιεί για το τι δεν πρέπει να φάτε ποτέ από το πρωινό - Δείτε βίντεο

Ο μπουφές του πρωινού είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του να μένεις σε ένα ξενοδοχείο, καθώς έχει μεγάλη ποικιλία από φαγητά που δεν μπορείς να φτιάξεις σε μια καθημερινή μέρα όταν είσαι σπίτι σου.

Κάπου εδώ όμως παρεμβαίνει η Brandi Augustus για να μας χαλάσει αυτή την απόλαυση, με το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

,ξηψ

Η @brandiaugustus, όπως είναι το username της, έχει εμπειρία 15 ετών σε δουλειές σε ξενοδοχεία, κάτι που σημαίνει οτι έχουν δει πολλά τα μάτια της, για αυτό και προτρέπει τους επισκέπτες να μην δοκιμάζουν το πρωινό.

Αν όμως το κάνουν, τότε σε καμία περίπτωση να μην φάνε από τις βάφλες.

«Δεν ξέρω πως να το πω, χωρίς να μου επιτεθούν άνθρωποι του χώρου, αλλά αν μένεται σε ένα ξενοδοχείο και σας προσφέρουν πρωινό με αυγά, βάφλες και τέτοια, μην φάτε αυτά τα... σκ...α», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις βάφλες συγκεκριμένα, λέγοντας πως το μηχάνημα που φτιάχνει το μίγμα δεν καθαρίζεται πάντα, ενώ αυτό που ψήνονται, χρησιμοποιείται ξανά και ξανά μέχρι να μυρίσει.

@brandiaugustus

Don’t eat the free breakfast! #hotelhacks #nightaudit #hotel ♬ Playmate at a scary scene - Kohrogi

Μάλιστα επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η καθαριότητα που υπάρχει στην κουζίνα όπου πολλά πράγματα καθαρίζονται από μία πετσέτα.

Αρκετοί πάντως στα σχόλια της επεσήμαναν οτι αυτό που δεν πρέπει ποτέ κανείς να δοκιμάζει είναι οτι έχει σχέση με αυγό, ενώ αρκετοί ζητούσαν από όσους επισκέπτονται τα ξενοδοχείο να επιλέγουν μόνο συσκευασμένα φαγητά.

Πηγή: Gazzetta.gr