Αβέρωφ: Αισιοδοξία για υπερψήφιση προϋπολογισμού σύντομα

Τι δήλωσε μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ 

Ο αναθεωρημένος κρατικός προϋπολογισμός τέθηκε σήμερα (8/1) σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αδάμο Αδάμου.

>>> Διαβάστε επίσης: Προϋπολογισμός: Αισιόδοξος ο Αβέρωφ / Νικόλας: Μας απέκλεισαν <<<

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 10.00 π.μ. υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με τον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη να παρουσιάζει στους πολιτικούς αρχηγούς τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2021.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μετά και την σημερινή συνεδρίαση ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί ενώ αναφέρθηκε και στην σημασία ψήφιση τους εξαιτίας και της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ«στις πρωτόγνωρες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες, η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι πέραν από αναγκαία. Δεν είναι μόνο για να μπορεί να λειτουργεί το κράτος, να έχουμε το σύστημα υγείας, να έχουμε πληρωμές συντάξεων και κοινωνικών παροχών.  Χρειαζόμαστε τον προϋπολογισμό για την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων. Χρειαζόμαστε τον προϋπολογισμό για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δηλώνω μετά και από το πέρας της σύσκεψης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη συγκρατημένη μου αισιοδοξία ότι τις προσεχείς μέρες θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για να μπορέσουμε με πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο να σταθούμε δίπλα και στις ομάδες πολιτών, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του: 

 
14834