ΑΚΕΛ: Χρειάζονται μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας τώρα

Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει, αναφέρει το ΑΚΕΛ

UPTD: Πελεκάνος: Το ΑΚΕΛ νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές

Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει, αναφέρει στην ανακοίνωση του, μέλος του ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης.

>>Διαβάστε επίσης: Πελεκάνος για ακρίβεια:Αξιολογούνται οι εισηγήσεις-Πάνε Υπουργικό<<

Συμπληρώνει ότι σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα και αναφέρει ότι αντί για μέτρα η κυβέρνηση ΔΗΣΥ ανακοίνωσε νέες συσκέψεις για λήψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας.

>>> Πηλείδου: Στο Προεδρικό με πολλές εισηγήσεις για την ακρίβεια <<<

Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το ΑΚΕΛ καλεί την κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις προτάσεις του και τα αιτήματα της κοινωνίας.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του κ. Συλικίωτη:

«Η πολυδιαφημισμένη σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Αντί για μέτρα, μετά από πολύμηνη αδράνεια, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη ανακοίνωσε νέες συσκέψεις για λήψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη κοινωνικά ανάλγητη αρνείται την πραγματικότητα. Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει και τη ζει στο πετσί του ο κυπριακός λαός. Κλείνει τα μάτια στην αισχροκέρδεια.

Το ΑΚΕΛ εδώ και καιρό κατάθεσε προτάσεις νόμου για κατάργηση της διπλής φορολογίας και πλαφόν στα καύσιμα, για μείωση του ΦΠΑ σε αγαθά και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Καλούμε την κυβέρνηση έστω και την υστάτη να ανταποκριθεί στις προτάσεις του ΑΚΕΛ και τα αιτήματα της κοινωνίας. Χρειάζονται μέτρα τώρα».

 
20888