Δ. Δερύνειας: Είδα για δάνεια μου στη Λίστα από τα social media

«Οι δόσεις καταβάλλονται κανονικά και έκτοτε το δάνειο είναι εξυπηρετούμενο» / Τι απαντά για τη Λίστα Γιωρκάτζη

Κανονικά καταβάλλονται οι δόσεις του στεγαστικού δανείου του, αναφέρει ο Δήμαρχος Δερύνειας Αντρος Καραγιάννης.
 
Σε γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Δερύνειας αναφέρει ότι ενημερώθηκε την Παρασκευή 29.1.2021 «από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι, τόσο το όνομα μου όσο και το όνομα της συζύγου μου συμπεριλαμβάνονται στην περιβόητη λίστα Γιωρκάτζη».

>>>Διαβάστε εδώ όλες τις απαντήσεις για τη Λίστα Γιωρκάτζη<<<

Προσθέτει πως «για αποκατάσταση της αλήθειας ξεκαθαρίζω ότι σχετικά με το στεγαστικό δάνειο, το οποίο συνήψα με τη σύζυγο μου, αναδιαρθρώθηκε αρχές του 2018, οι δόσεις καταβάλλονται κανονικά και έκτοτε το δάνειο είναι εξυπηρετούμενο. Το όνομα μου συμπεριλαμβάνεται σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχίας Λάρνακας – Αμμοχώστου Λτδ, στην οποία διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Απρίλη 2017 μέχρι την παραίτηση μου τον Ιούνιο 2019, ζητώντας όπως αφαιρεθεί το όνομα μου από τον κατάλογο Διευθυντών στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη».

>>> Αυτή είναι η Λίστα Γιωρκάτζη / Δείτε την αυτούσια <<<

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρει ακόμα ότι «την Παρασκευή 29.1.2021 υπέβαλα την δήλωση «Περιουσιακών Στοιχείων» όπως προνοείται από τον Περί Ορισμένων Δημόσια Εκτεθειμένων Προσώπων και Ορισμένων Αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση και Έλεγχος Περιουσίας) Νόμο, που μου ζητήθηκε από το Τριμελές Συμβούλιο για έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων, τόσο των δικών μου όσο και της συζύγου μου και των ανήλικων τέκνων μας».
 
Στη γραπτή δήλωση του ο Δήμαρχος σημειώνει πως «ως πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο δηλώνω ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες από το αξίωμα του Δημάρχου με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, συνέπεια, αγνότητα, με καθαρά χέρια και καθαρό μέτωπο».

(ΚΥΠΕ)