Επιχορηγημένες Διακοπές με €20 «δώρο» ανά ημέρα στην Κύπρο

 Συμμετέχουν 198 ξενοδοχεία από όλες τις επαρχίες της Κύπρου- Η υψηλότερη τιμή σε αυτά τα ξενοδοχεία είναι μέχρι τα €100

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ψάχνουν πού να πάνε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εντός ή εκτός Κύπρου. Μιας και τα τελευταία χρόνια της πανδημίας οι περιορισμοί ήταν αρκετά αυστηρότεροι, φέτος υπάρχει μια μεγαλύτερη τάση για διακοπές σε ένα περιβάλλον που θυμίζει ένα κανονικό καλοκαίρι. 

Παράλληλα, αυτό το καλοκαίρι η ακρίβεια που προκύπτει από την γεωπολιτική αστάθεια, οι τιμές των καυσίμων και γενικότερα της ζωής, κάνει τις διακοπές να μοιάζουν πολυτέλεια.

Σε αυτό το σημείο, η Brief επαναφέρει  όλες τις πληροφορίες που αφορούν το  Πρόγραμα Επιχορηγημένων Διακοπών , για όσους πολίτες θέλουν να κάνουν  οικονομικές διακοπές στο εσωτερικό.

Στο σχέδιο έχουν δηλώσει συμμετοχή 198 ξενοδοχεία από όλες τις επαρχίες της Κύπρου. 88 από την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου13 από Λάρνακα29 από Λεμεσό21 από Λευκωσία και 46 από την Πάφο

  • Στην επαρχία Πάφου η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 66 ευρώ 
  • Στην επαρχία Λευκωσίας η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 58 ευρώ
  • Στην επαρχία Λεμεσού η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 50 ευρώ
  • Στην επαρχία Λάρνακας η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 65 ευρώ 
  • Στην επαρχία Αμμοχώστου η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 70 ευρώ 

*** Η υψηλότερη τιμή σε όλα τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη λίστα δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ

20 ευρώ την ημέρα η Επιχορήγηση - Μέχρι 100 ευρώ το δωμάτιο

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα), που προσφέρουν για όλη την περίοδο την ανώτατη τιμή των 100 ευρώ με πρόγευμα για δίκλινο δωμάτιο ανά βράδυ.
 
Για την περίοδο από την 10η Ιουνίου 2022 μέχρι και την 31η Ιουλίου η ελάχιστη παραμονή θα είναι τα 3 βράδια.  Η μέγιστη διαμονή ανά κράτηση θα καθοριστεί στα 7 βράδια.
 
Το Πρόγραμμα προνοεί την καταβολή επιχορήγησης ύψους 20 ευρώ ανά δωμάτιο, ανά ημέρα.

ΞΠ

 
21596