Α. Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ δεν δέχεται αλλαγές στη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ

Το Σχέδιο έχει εφαρμοστεί και έχει ικανοποιήσει τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί, είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Να βγάλουν από το μυαλό τους ότι το ΑΚΕΛ μπορεί να συναινέσει στην αλλαγή της φιλοσοφίας του ΓΕΣΥ, κάλεσε ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού όσους όσοι επιχειρούν με κάθε δυσκολία του Σχεδίου επιχειρούν να επιφέρουν αλλαγές.
 
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης του στο Λαϊκό Δίκτυο Αλληλεγγύης στο οίκημα της ΠΕΟ, και ερωτηθείς σχετικά με το ΓΕΣΥ, ο κ. Κυπριανού είπε πως το Σχέδιο έχει εφαρμοστεί πριν μερικούς μήνες και έχει ικανοποιήσει τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί με την εφαρμογή του.

>>> Διαβάστε ακόμη: ΓεΣΥ - Υπό εξέταση 130 γιατροί-Πήραν έως και €450.000 για 6 μήνες <<<
 
«Υπάρχουν αδυναμίες; Υπάρχει κατάχρηση; Σίγουρα υπάρχουν και η προσπάθεια θα πρέπει να είναι να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά», είπε και τόνισε πως εκείνο που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί το ΑΚΕΛ είναι να αλλάξει η φιλοσοφία του Σχεδίου.
 
Πρόσθεσε πως είναι προφανές ότι αυτοί που από την αρχή διαφωνούσαν με την φιλοσοφία του ΓΕΣΥ, δεν χάνουν την ευκαιρία με τα όποια προβλήματα εμφανίζονται να επιχειρούν να επιφέρουν τροποποιήσεις και αλλαγές

«Δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε κάτι τέτοιο, καλά κάνουν να το βγάλουν από το μυαλό τους, εμείς θα πάμε στη σύσκεψη στη Βουλή αύριο ξεκαθαρίζοντας ότι η σύσκεψη έχει ως στόχο περισσότερο την ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής του ΓΕΣΥ, την ανταλλαγή απόψεων για τις γενικές αρχές του σχεδίου, όχι βέβαια για να τροποποιηθούν, και τίποτε άλλο», είπε.