ΔΗΚΟ:Η ανικανότητα της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ είναι πλέον επικίνδυνη

«Αντί όμως η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ να επιλύσει τα προβλήματα, εξαγγέλλει μέτρα όπως το coronapass», σημειώνει η κα. Σάββα

Μετά το ΑΚΕΛ, που ζήτησε την «παραίτητη των υπεθύνων για το φιάσκο του εμβολιαστικού προγράμματος», όπως είπε χαρακτηριστικά και την απάντηση του Προεδρικού σε αυτό, υπογραμμίζοντας ότι «το ΑΚΕΛ δεν έχει πρόταση, αλλά άρνηση και για αυτό επικρίνουν τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση», σειρά πήρε το ΔΗΚΟ σημειώνοντας ότι,  «αντί η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ να επιλύσει τα προβλήματα, εξαγγέλλει μέτρα όπως το «coronapass», με την γνωστή προχειρότητα που την χαρακτηρίζει».

>>>Δείτε ακόμη: ΕΔΕΚ για διαχείριση Πανδημίας: Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι

Ειδικότερα, η Αγγελική Σάββα, αριστίνδην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, με ανακοίνωση της σημειώνει ότι «η αποδεδειγμένη ανικανότητα της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ είναι απειλή για τη δημόσια υγεία».

Αυτούσια η ανακοίνωση της:

Oι πολίτες θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά η "Πύλη" και η ανικανότητα της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ, δεν τους αφήνουν.  Και όλα αυτά την ώρα που η Κύπρος εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στις χειρότερες χώρες της ΕΕ στα νέα κρούσματα κατ' αναλογία πληθυσμού και στις χειρότερες θέσεις της ΕΕ σε ότι αφορά την εμβολιαστική κάλυψη. Αντί όμως η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ να επιλύσει τα προβλήματα, εξαγγέλλει μέτρα όπως το «coronapass», με την γνωστή προχειρότητα που την χαρακτηρίζει.

Αν είναι δυνατόν εν μέσω κρίσης, διαφορετικοί  αξιωματούχοι της Κυβέρνησης να έχουν διαφορετική άποψη για ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Άλλα λέει ο Υπουργός Υγείας, άλλα η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων, άλλα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και τσιμουδιά από τη Νομική Υπηρεσία….

Αυτή η πολυγλωσσία ρίχνει την κοινωνία ακόμη πιο βαθιά στη σύγχυση και την αβεβαιότητα. 

Ο δε Υπουργός Υγείας διαμηνύει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να μην ανησυχούν, γιατί θα κριθεί η συνταγματικότητα του μέτρου στα δικαστήρια… μετά που εκείνοι θα έχουν καταστραφεί οικονομικά!

Δικαιολογημένα πλέον οι πολίτες νιώθουν πως δεν μπορούν να την εμπιστευτούν την Κυβέρνηση σε ότι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας. 

Η αποδεδειγμένη ανικανότητα της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ είναι πλέον επικίνδυνη. 
 

 
23408