Προεδρικό σε ΑΚΕΛ: Δεν έχετε πρόταση, έχετε άρνηση

Το ΑΚΕΛ ζήτησε παραιτήσεις για το πρόγραμμα εμβολιασμών – Απάντησε το Προεδρικό

Το Προεδρικό απαντά σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, σύμφωνα με την οποία το κόμμα της αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για παραιτήσεις υπευθύνων για το φιάσκο του εμβολιαστικού προγράμματος, προσθέτοντας πως οι πολίτες πληρώνουν την ανικανότητα των κυβερνώντων, οι οποίοι ούτε μια διαδικτυακή πύλη δεν μπορούν να λειτουργήσουν».

Δείτε ακόμη:

Σήμερα (7/5) το Προεδρικο σημειώνει πως το ΑΚΕΛ δεν έχει πρόταση, αλλά άρνηση και για αυτό επικρίνουν τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα επισημαίνει ότι,το ΑΚΕΛ ισοπεδώνει και απαξιώνει ολοκληρωτικά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση, το σύστημα υγείας και οι πολίτες.

Αυτούσια η γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ΑΚΕΛ:

Tο ΑΚΕΛ ισοπεδώνει και απαξιώνει ολοκληρωτικά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση, το σύστημα υγείας και οι πολίτες.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί, είχαν έτοιμη την ανακοίνωση ισοπέδωσης, αλλά δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν να επιβεβαιωθεί η εκτίμησή τους. Έχουν διευθετηθεί σήμερα, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της πύλης, πάνω από δέκα χιλιάδες ραντεβού για εμβολιασμό.

Ο στόχος του ΑΚΕΛ είναι απλός. Παραβλέπει τη μεγάλη εικόνα και παρουσιάζει αυτό που θα ήθελε να είναι η αλήθεια.

Η αλήθεια είναι αυτή που βλέπουν οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί, οι χιλιάδες ασθενείς που έτυχαν νοσηλείας.

Η αλήθεια βρίσκεται στη σύγκριση της χώρας μας με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου και τις πιο πετυχημένες στη διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης.

Δεν αποτελεί έκπληξη για το ΑΚΕΛ ένα ακόμη πράγμα. Το γεγονός ότι, ενώ επικρίνουν τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση, δεν προτείνουν κάτι άλλο. Δεν έχουν πρόταση, έχουν άρνηση.

 
26087