ΔΗΣΥ: Οι αναφορές των «Ως Δαμέ» δείχνουν τι χώρα θέλουν

Τα πυρά του προς τους «Ως Δαμέ» και το ΑΚΕΛ εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Προσβάλλουν την Κυπριακή Δημοκρατία κάνοντας αναφορά σε «κυβέρνηση στο νότο» και αποδεικνύει και το τι χώρα θέλουν, σημειώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ανακοίνωση του, αναφερόμενος στους «Ως δαμέ».

Την ίδια ώρα σημειώνει πως καταλαβαίνει επίσης και γιατί το ΑΚΕΛ δεν αντιδρά. «Δεν θέλει να το χαρακτηρίσουν συστημικό κόμμα, δεν θέλει να χάσει κάποιους που πιθανόν να το ψηφίσουν».
 
Δείτε επίσης:  
Η ΕΔΕΚ καταδικάζει την αναφορά σε «κυβέρνηση του Νότου»
Φουρλάς: Έλληνες-Κύπριοι αναφέρονται σε κυβέρνηση του Νότου

Αυτούσια η ανακοίνωση ΔΗΣΥ:
Η επίθεση στη δημοκρατία και η επίθεση στην Κυπριακή Δημοκρατία μας πληγώνουν και «σκοτώνουν» δυστυχώς όσα με αίμα πέτυχαν οι ήρωες και οι πρόγονοι μας. Υπάρχει τρόπος να εκφραστούν όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους εξωσυστημικους, εξωκοινοβουλευτικούς, antifa ή όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται. Όταν όμως προσβάλλουν την Κυπριακή Δημοκρατία κάνοντας αναφορά σε «κυβέρνηση στο νότο» αυτό αποδεικνύει και το τι χώρα θέλουν.
 
Καταλαβαίνουμε επίσης και γιατί το ΑΚΕΛ δεν αντιδρά. Δεν θέλει να το χαρακτηρίσουν συστημικό κόμμα, δεν θέλει να χάσει κάποιους που πιθανόν να το ψηφίσουν. Δικαίωμα τους. Όλοι όμως κρινόμαστε. Και η μη απάντηση από το ΑΚΕΛ, και από τα αλλά κόμματα, δίνει δυστυχώς άλλοθι και υπόσταση σε τέτοιες εκφράσεις και τέτοιες δράσεις.

 
27800