Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του ΣΙΚΑΠ

Η μέρα και ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα

Τα ενοίκια, η φορολογία, η περαιτέρω στήριξη κέντρων τουριστικών περιοχών από το κράτος, οι πολλές καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο ήταν μερικά εκ των θεμάτων που απασχόλησαν την συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου στην παρουσία του προέδρου της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτου Θρασυβούλου, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε όπως γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συγκέντρωση το ΔΣ ΣΙΚΑΠ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες κέντρων για να συνεχίσει το έργο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά την ενημέρωση που έγινε, πήραν το λόγο οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους,ενώ όπως αναφέρεται, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και διαπιστώθηκε πως υπάρχει συσπείρωση.

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε, όπως την ερχόμενη εβδομάδα γίνει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην Πάφο, στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών τους πάρα πολλοί ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής. 

Όπως αναφέρεται μαζί με τον ΣΙΚΑΠ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα είναι η ΠΟΒΕΚ καθώς και άλλοι κλάδοι που έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. 

Σημειώνεται πως η μέρα και ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.  Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

(ΚΥΠΕ/ Κική Περικλέους) 

 
27751