Για κρεσέντο παραχολογίας από την κυβέρνηση κάνει λόγο το ΑΚΕΛ

Οι πολίτες έχουν πάθει από τη συναγερμική διακυβέρνηση και έχουν μάθει, λέει το κόμμα

Μετά το νέο κρεσέντο εξαγγελιών και παραχολογίας της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ, είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα επιθυμούν να γίνονται πιο συχνά εκλογές, είπε σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

>>> Διαβάστε επίσης:  ΚΕ: Το ΑΚΕΛ δεν αποδέχεται ότι ασκούμε σωστή κοινωνική πολιτική <<<

Αυτούσια η δήλωση:

Μετά το νέο κρεσέντο εξαγγελιών και παραχολογίας της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ, είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα επιθυμούν να γίνονται πιο συχνά εκλογές. Επί ημερών αυτής της κυβέρνησης έγινε παράδοση όποτε έχουμε εκλογές να εξαγγέλλονται παροχές και επιδόματα. Προωθούν κάποια ελάχιστα αιτήματα τα οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα προκλητικά παραγνωρίζουν και απορρίπτουν.

Αυτό που κυβέρνηση και ΔΗΣΥ, προφανώς, δεν λαμβάνουν υπόψη, είναι ότι οι πολίτες πλέον έχουν πολύ πικρή εμπειρία από την αθέτηση υποσχέσεων και την ακύρωση πολλών «θα» που προεκλογικά επαναλαμβάνουν οι κυβερνώντες.

Οι πολίτες έχουν πάθει από τη συναγερμική διακυβέρνηση και έχουν μάθει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το ρήμα «δεσμεύομαι» επί ημερών αυτής της κυβέρνησης έχει γίνει το συντομότερο ανέκδοτο της πολιτικής ιστορίας του τόπου.

 
26132
Thumbnail