Πολυδώρου: Στο 99,9% στελεχωμένα τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης

Τα σχολεία της πόλης και Επαρχίας Πάφου λειτούργησαν άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, είπε η Πολυδώρου 

Στο 99,9% είναι στελεχωμένα τα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου ανέφερε η Ζωή Πολυδώρου, Επαρχιακή Επιθεωρήτρια Πάφου Μέσης Εκπαίδευσης,  εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση της για την άψογη λειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων της Επαρχίας Πάφου , με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς .

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Ζωή Πολυδώρου ανέφερε πως τα σχολεία της πόλης και Επαρχίας Πάφου λειτούργησαν άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, προσθέτοντας πως σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Επαρχίας Πάφου οι μαθητές συμπεριφέρθηκαν σοβαρά και υπεύθυνα με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων.

Η ίδια κατάσταση σημείωσε, συνεχίστηκε και σήμερα στα 16 εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης Επαρχίας Πάφου εκ των οποίων 12 βρίσκονται εντός της πόλης της Πάφου.

Η κ. Πολυδώρου ανέφερε πως χρειάζονται την συνεργασία των γονέων και των κηδεμόνων των μαθητών, ούτως ώστε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, σχολείο και γονείς και να κυλήσει η χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Ομολογουμένως  παρατήρησε, "είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω της κατάστασης και της πανδημίας,λειτουργούμε υπό καθεστώς έκτακτης ανάγκης",  όμως εξέφρασε την πεποίθηση ότι , “με καλή διάθεση , καλή πρόθεση και συνεργασία, αλλά και την σοβαρότητα που επιδεικνύουν οι μαθητές , θα τα καταφέρουμε”, συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως στα σχολεία τηρείται η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων  με τη χρήση μάσκας εντός των αιθουσών, ενώ , όπως είπε, έξω από τις τάξεις , οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να κρατήσουν τις αποστάσεις μεταξύ των μαθητών  .

Σε ό,τι αφορά στα Γυμνάσια Νικολαΐδείου και Αγίου Θεοδώρου, η κ. Πολυδώρου ανέφερε πως στα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια δεν μπορούσαν να τοποθετηθούν οι προεκτάσεις , ωστόσο συνέχισε, το θέμα διευθετήθηκε διαφορετικά με την τοποθέτηση σε όλα τα θρανία του πλαστικού διαχωριστικού.

Κατόπιν τούτου,  το πρόβλημα επιλύθηκε, κατέληξε .

(ΚΥΠΕ/Κική Περικλέους)   

 
27800