Σ. Σοφοκλέους: Δεν έχω μη εξυπηρετούμενο δάνειο

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Λευκάρων

Δεν έχει κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο ούτε του έχει χορηγηθεί δάνειο με ευνοϊκούς ή καταχρηστικούς όρους, λέει ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους, σε συνέχεια της δημοσίευσης της λίστας Γιωρκάτζη, ενώ δημοσιεύει και «αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος» τα οποία, όπως λέει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια».

>>>Διαβάστε εδώ όλες τις απαντήσεις για τη Λίστα Γιωρκάτζη<<<

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σοφοκλέους λέει ότι «σε συνέχεια της δημοσίευσης της `περίφημης` Λίστας Γιωρκάτζη, στην οποία γίνεται αναφορά στο όνομα μου, ως Πολιτικά Εκτεθειμένο Πρόσωπο με μη εξυπηρετούμενα δάνεια» έχει να δηλώσει πως «δεν έχω κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Ποτέ δεν μου έχει χορηγηθεί δάνειο με ευνοϊκούς ή καταχρηστικούς όρους». Σημειώνει ακόμη πως «ο χρόνος και η δικαιοσύνη θα δώσουν τις απαντήσεις τους».

>>> Αυτή είναι η Λίστα Γιωρκάτζη / Δείτε την αυτούσια <<<

Ο κ. Σοφοκλέους στη δήλωση του επισυνάπτει «αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος για τους μοναδικούς λογαριασμούς» που έχει, τα οποία όπως αναφέρει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια».

«Η παρούσα δήλωση γίνεται άνευ βλάβης δικαιωμάτων και με κάθε επιφύλαξη των  νόμιμων δικαιωμάτων μου» καταλήγει ο κ. Σοφοκλέους.

(ΚΥΠΕ/Φανίτσα Ζαννέττου)

 
27752