Επάγγελμα σύμβουλος μαμάδων αξίας... 120-130 δολαρίων την ώρα/VID

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις

Η Τίφανη σύντομα θα είναι μητέρα 3 παιδιών. Είναι 40 ετών, ζει στο Λονδίνο και δηλώνει Σύμβουλος Μαμάδων! Τι ακριβώς είναι αυτό;

Με λίγα λόγια βοηθάει μαμάδες στον κόσμο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της μητρότητας, τους δίνει συμβουλές, βρίσκεται εκεί για αυτές όταν τα πράγματα είναι δύσκολα και όλα αυτά επί πληρωμή!

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

 

Η 40χρονη ενθαρρύνει τους πελάτες της να της τηλεφωνούν όλες τις ώρες, ακόμα και βράδυ και χρεώνει 120-130 δολάρια την ώρα. Η ιδέα γεννήθηκε όταν ήταν η ίδια έγκυος και σκέφτηκε πως υπάρχουν άνθρωποι που σε βοηθούν με την προετοιμασία του γάμου και άλλα, αλλά δεν υπάρχουν βοηθοί/σύμβουλοι για όταν αποκτάς μωρό.

Ο σύζυγός της δεν ήταν σίγουρος αν θα πετύχει η ιδέα της, αλλά μέσα σε λίγες μέρες επικοινώνησε με πολλές γυναίκες από όλο τον κόσμο που ήθελαν απελπισμένα τη βοήθειά της «Ποτέ δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα μου. Λαμβάνω συνέχεια αιτήματα από πελάτες» εξηγεί η Τίφανι.

Βοηθάει νέους γονείς να βρουν νταντάδες, κατάλληλα κρεβάτια ενώ μια φορά μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την Ίμπιζα για να ελέγξει το νέο σπίτι που θα αγόραζε το ζευγάρι και να αποφασίσει αν είναι κατάλληλο για ένα μωρό!

Η πλειοψηφία των μητέρων που αναζητούν τη βοήθεια της Τίφανι είναι πρόθυμες να γεννήσουν σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο και πολλές φορές η ίδια αναλαμβάνει τον ρόλο να ετοιμάσει το δωμάτιο και να το κάνει πιο οικείο για τη μελλοντική μητέρα, τοποθετώντας οικογενειακές φωτογραφίες ή καμία φορά το αρωματίζει για να μην έχει τη μυρωδιά του νοσοκομείου.

 

Υπάρχουν φορές που βοηθάει και στην επιλογή ονόματος για το μωρό, στη βάφτιση και άλλα πολλά. Και δεν έχει δουλέψει μόνο με απλούς πολίτες αλλά και με διάσημους.

«Έχω συνεργαστεί με πολλές διασημότητες και μέλη της βασιλικής οικογένειας που προφανώς έχουν πολύ διαφορετικές απαιτήσεις από τη μέση μαμά. Ανεξάρτητα από το πόση βοήθεια έχεις γύρω σου ή πόσα χρήματα έχεις, εξακολουθείς να θέλεις τη βοήθεια και διαβεβαίωση» εξομολογείται η 40χρονη.

«Δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους για τα αιτήματά τους γιατί στο τέλος ο καθένας έχει διαφορετικές επιθυμίες, ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές. Λατρεύω τη δουλειά μου και μου αρέσει να βοηθάω τις μαμάδες».

Πηγή: Sputnik.gr

 
787