Ο Salt Bae δείχνει πώς πλένεις τα πιάτα για να λάμπουν (Βίντεο)

Ο Salt Bae δείχνει στο προσωπικό του πώς πλένουν τα πιάτα για να λάμπουν σαν διαμάντι

Ο Νουσρέτ Γκοκσέ, ο διάσημος Τούρκος Σεφ –περισσότερο γνωστός ως «Salt Bae»– δημοσίευσε ένα βίντεο στα social του όπου φαίνεται να πλένει πιάτα για να δείξει στους υπαλλήλους πώς να τα κάνουν να κάνουν καθαρά κι αστραφτερά και να λάμπουν σαν… διαμάντια.

Γνωστός για τις υπερβολικές και άκρως στιλιζαρισμένες συνταγές του, ο εστιάτορας φαίνεται να πετά το πιάτο στον αέρα από το ένα χέρι στο άλλο, για να δείξει στους εργαζόμενους στο εστιατόριό του τη σωστή λάντζα.

«Στην επιχείρησή σου πρέπει να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες, από το Α έως το Ω, σωστά;» έγραψε ο Τούρκος σεφ στο σχόλιο της ανάρτησής του.

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,7 εκατομμύρια views και δείχνει τον Salt Bae να πλένει πιάτα και κατσαρόλα με μεγάλη αφοσίωση.

Γύρω του, οι υπάλληλοι στο εστιατόριο κοιτούν το αφεντικό τους με γουρλωμένα μάτια.

«Σαν διαμάντι» ακούγεται να λέει ο Τούρκος σεφ, μόλις τελειώνει το πλύσιμο του πιάτου.

Φορώντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου του αλά Τζον Λένον και το γνωστό λευκό μπλουζάκι του, ο Salt Bae συμβουλεύει το προσωπικό του πάντα να είναι επικεντρωμένο και καθαρό.

Στο τέλος του κλιπ που έχει διάρκεια λιγότερη από 1 λεπτό, ο Τούρκος σεφ πετά το «λευκό διαμάντι» στα 12 μέλη της κουζίνας του που τόση ώρα τον παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή κι εκείνοι τον χειροκροτούν για την επίδειξη καθαριότητας από τον διάσημο μάγειρα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sputnik.gr

 
802