Έναρξη εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»

Η συγκεκριμένη εκστρατεία υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά

Την έναρξη της παγκύπριας εκστρατείας για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», με σκοπό να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

>>> Διαβάστε επίσης: Και οι Οδοντίατροι στο ΓΕΣΥ-Πώς θα λειτουργεί και τι δικαιούστε <<<

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, η εκστρατεία υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά.
 
Το 2019 στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τη  γενναιόδωρη προσφορά πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων, έχουν προσφερθεί, μέσω των Σωμάτων Εθελοντών, χριστουγεννιάτικα πακέτα σε πέραν των 850 ευάλωτων οικογενειών.
 
Το ΠΣΣΕ αναφέρει ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες οικογένειες, λόγω της περιόδου της πανδημίας COVID-19 που διανύουμε.
 
«Ας μην λησμονήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας και ας στηρίξουμε τις ευάλωτες οικογένειες σκορπίζοντας τη χαρά της γέννησης του Χριστού. Αυτά τα Χριστούγεννα, «Υιοθέτησε» κι εσύ μια οικογένεια. Εφαρμόζουμε όλοι πιστά όλα τα μέτρα ασφάλειας, πρωτόκολλα και διατάγματα που ανακοινώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες», προσθέτει.
 
Στο πλαίσιο της εκστρατείας μπορεί να προσφερθούν δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα, τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, δώρα στα παιδιά, οτιδήποτε άλλο  μπορεί να προσφέρει χαρά στις οικογένειες τα Χριστούγεννα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να επικοινωνούν με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας του για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις.

>>> Διαβάστε επίσης: «Σφραγίζουν» Λεμεσό και Πάφο <<<

Η εκστρατεία αρχίζει από τα μέσα Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου, ώστε να παραδοθούν στις οικογένειες πριν τα Χριστούγεννα.
 
Σύμφωνα με το ΠΣΣΕ, άτομα και οικογένειες, τα οποία χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην Επαρχία τους για να ενημερωθούν για τη διαδικασία λήψης βοήθειας.
 
Τα Σημεία συλλογής/Στοιχεία Επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα: Σώματα Εθελοντών - Λευκωσία: Σούδας 11, Στρόβολος, Τηλ. 22512602, Λεμεσός: 1ης Απριλίου 14, Αγία Φύλα, Τηλ. 25737761, Λάρνακα: Κιθαιρώνος 23, Τηλ. 24650525, Πάφος: Αριστοτέλη Σάββα 46, Αναβαργός, Τηλ. 26953725, Αμμόχωστος:  Γεωργίου Κατσιάρη 21, 5320 Λιοπέτρι, Τηλ. 99124521, Κερύνεια: Τηλ. 97743185.
 
Το ΠΣΣΕ αναφέρει, τέλος, ότι εφαρμόζουν όλοι πιστά όλα τα μέτρα ασφάλειας, πρωτόκολλα και διατάγματα που ανακοινώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΓΥΔΓΔ

(ΚΥΠΕ)
 
 

 
3293
Thumbnail