Πρεμιέρα με ουρές έξω από καταστήματα (VIDEO)

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα φθάνουν έως και το 70%, τις οποίες έσπευσαν να εκμεταλλευτούν οι καταναλωτές

Ανέβασε, εκ νέου, σήμερα (8/2) ρολά το λιανεμπόριο, με πλήθος κόσμου να σπεύδει για αγορές, εκμεταλλευόμενο και τις μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις των καταστημάτων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της Digital Tv, η κίνηση των καταναλωτών ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε πολυκαταστήματα, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως, από σήμερα επανήρχισαν την λειτουργία τους όλες οι επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων και των εμπορικών κέντρων, υπό αυστηρά, ωστόσο, μέτρα προστασίας. α

Όσον αφορά τα εμπορικά κέντρα, αξίζει να αναφερθεί πως, υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις και περιορισμοί στον τρόπο λειτουργίας τους μέχρι νεοτέρας. Αναλυτικά οι 6 αλλαγές ΕΔΩ.

α

Αξίζει, εξάλλου, να αναφερθεί πως το άνοιγμα των καταστημάτων συνοδεύεται με σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις, οι οποίες, όπως δήλωσε στην εκπομπή Business Hour by Brief ο ΓΓ του ΠΑΣΥΛΕ, Μάριος Αντωνίου, σε κάποιες περιπτώσεις κυμαίνονται γύρω στο 60% με 70%, και, όπως φαίνεται, οι καταναλωτές έσπευσαν να τις εκμεταλλευτούν από την πρώτη στιγμή. α

 

 
16318
Thumbnail