Ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Τραπεζών ο Πανίκος Νικολάου

Συνεχίζει στην προεδρία του οργανισμού για ακόμη ένα χρόνο - Ποιοί πήραν τις 3 θέσεις Αντιπροέδρου του Συνδέσμου

Έπειτα από ομόφωνο απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, ο Πανίκος Νικολάου συνεχίζει στην προεδρία του οργανισμού για ακόμη ένα χρόνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Τραπεζών.

Όπως σημειώνεται, η απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 8 Σεπτεμβρίου 2021. 

>>>Δείτε ακόμη: Who is Who: Πανίκος Νικολάου ο νέος CEO της BoC - Brief

Σημειώνεται ότι η θητεία, τόσο του Προέδρου όσο και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών, είναι μονοετής.

Τις τρεις θέσεις Αντιπροέδρων στην Εκτελεστική Επιτροπή έχουν αναλάβει στελέχη των ακόλουθων τραπεζών: 

•    Oliver Gatzke, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας
•    Αριστείδης Βουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Astrobank 
•    Γιάννης Λοΐζου, Aνώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ancoria

Στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΤΚ μίλησαν οι:

Αναφέρεται ακόμη ότι φέτος, όπως και πέρσι λόγω των συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τραπεζών πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο, ο οποίος περιλαμβάνει φυσική παρουσία για τις εργασίες του ΔΣ προς ανάδειξη νέου προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και αξιοποίηση της τεχνολογίας για υλοποίηση του τελετουργικού μέρους. 

Το ΔΣ και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, κ. Κωνσταντίνο Ηροδότου καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας, κ. Wim Mijs, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία και τις ομιλίες τους τις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού. 

Δείτε την ομιλία του κ. Νικολάου:

 
7621
Thumbnail